Gootsteen vermalers

GEMAKKELIJK EN HYGIENISCH OPRUIMEN
Verwijder voedselresten op een eenvoudige en snelle manier. Voedselresten gaan rechtstreeks naar de spoelbak en worden onmiddellijk opgeruimd.Gemakkelijker kan het niet en het bespaart u de moeite van het dumpen in de onhygiënische GFT bak.

VEILIG EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Laat koud water zachtjes stromen, schakel de disposer in en breng vervolgens de voedselresten in de spoelbakopening. De disposer maalt en spoelt de voedselresten daarna door naar het riool of septictank.Dit proces vindt plaats zonder gebruik van messen  of bladen. de voedselresten vallen op een ronddraaiende plaat.De centrifugale kracht duwt de voedselresten voortdurend naar de buitenwand van de disposer,waar de druk van de voedselresten tegen het stilstaande maaloppervlak de resten tot zeer kleine delen reduceert.

VERWERKT DE MEESTE SOORTEN VOEDSELRESTEN

Zelfs harde botjes zullen dit duurzame apparaat niet beschadigen.Ieder model van onze disposers kan een uitgebreide reeks voedselresten vermalen zoals van:Groenten, Noten, Eierschalen, Vlees, Vis, kip en andere kleine botten. Fruit en heel, heel veel meer!

De voordelen op een rijtje: Veilig, duurzaam, hygiënisch, milieuvriendelijk, tijdbesparend, onderhoudsvrij, top kwaliteit, en gemakkelijke installatie.
Insinkerator Model 55

.55 PK Dura-Drive® heavy-duty inductie motor.
·  Roestvrij staal vermaler ring voor extra vermaal capaciteit.
·  Roestvrij staal roterende vermaler.
·  Overload protectie.
·  Roestvrij stalen rotatievermaler,optimaal beschermt tegen corrosie.
·  Permant gesmeerd.
·  Quick-Lock® bevestiging voor sneller & gemakkelijker installatie.
·  Gepolijst roestvrij stalen flens.
·  Jam-Buster® sleutel bijgeleverd om blokkades te bevrijden.
·  Standaard "Quite Sound Reduction System".
·  Plastic afvoerstop
·  bediening d.m.v luchtdrukschakelaar of afstandbediening.Insinkerator Model 100

Hoogte: 312 mm, doorsnede: 205 mm. 0.70 pk motor met thermische beveiliging, 515 watt. Inclusief luchtdrukschakelaar voor bladmontage. Past in alle spoelbakken met 3" korfpluggat. Vermaalelementen van roestvrijstaal. Vermaalkamer van hoogwaardig kunststof. Capaciteit van de maalkamer: 1005 ml. Aansluiting voor overloop of vaatwasser. Inclusief zelf-service sleutel. Merk: In Sink Erator.


Mr. Scrappy

Prijs Incl. vanaf: € 14,95
Bestellen

Deze multifunctionele accessoire is handig om uw voedselresten in de vermaler te duwen. Tevens kan u deze accessoire gebruiken om de gootsteen gedeeltelijk of volledig af te dichten zodat u de spoelbak desgewenst vol met water kan laten lopen.

 
Luchtdrukschakelaar

Prijs Incl. vanaf: € 99,95
Bestellen
Optionele Losse Luchtschakelaar voor alle modellen. Ideaal voor het probleemloos in en uit schakelen van uw vermaler.